LES TEVES SOLUCIONS SOBRE RODES DES DE 1997

BENVINGUTS A LA UNITAT D’AINACAR RENT A CAR

Des de 1997, Aina Car - Lloguer de vehicles, una empresa familiar fundada a Sabadell, ve oferint un servei de lloguer atent, exclusiu i personalitzat per tots els nostres clients. Els nostres valors com a marca? Qualitat i Compromís.

Durant aquest temps, a Aina Car hem treballat juntament amb els nostres clients per donar resposta a les seves necessitats de transport i mobilitat. El resultat d'aquests anys d'atenció al client s'ha traduït en el creixement de la demanda de lloguers, l'obertura d'una segona oficina central a Parets de Vallès i nous punts de recollida i devolució dels nostres vehicles a la província de Barcelona: Barcelona ciutat, Sant Cugat de Vallès i Aeroport (El Prat de Llobregat).

I després de molts anys de trajectòria professional en el món del lloguer, adquirint experiència en el dia a dia de l'empresa i al costat dels nostres clients, proveïdors i socis; estem orgullosos de poder dir que som més que una empresa de lloguer de vehicles. Som un grup: Grup Aina Car.

GRUP AINA CAR

El 2020 ens va permetre posar a disposició dels nostres clients el nostre servei de Rentat a mà i desinfecció a través de la unitat Aina Car Wash . Un servei de rentat que sempre havíem aplicat en els nostres vehicles de lloguer i que vam començar a complementar durant el mateix any a la unitat d’ Aina Car Protect amb un altre servei: el revestiment interior de les portes, sòls i finestres dels nostres vehicles i els dels nostres clients amb fusta DM. Garantint així la seva qualitat i la seva conservació tant interior com exterior a llarg termini.

“La nostra experiència és el que marca la diferència. El resultat després d'anys de servei és el que ens anima a continuar esforçant-nos per oferir un servei de lloguer de Qualitat, Professional i Personalitzat per als nostres clients."

(CEO Aina Car)

FOTOS INSTAL·LACIONS

Calle Impremta, 5, 08150 Parets del Vallés, Barcelona

Oficinas en Parets del Vallés

Calle de Joaquín Costa, 50, 08206 Sabadell, Barcelona

Oficinas en Sabadell

CONTACTE

C/ de Joaquín Costa, 50.
08206 Sabadell ( BCN )
Tlf: 937 273 907

HORARI
De dilluns a divendres:
08:00h a 13:00h
15:00h a 18:00h
Dissabte:
09:00h a 13:00h