L-V: 8h - 19 h Sab: 9h - 13h
937 273 907
658 962 613
Català Castellano

Lloguer Monovolum

Tenim el vehicle que necessites

En Aina Car disposem d'una àmplia gamma de vehicles de lloguer: còmodes, segurs i molt pràctics per moure't al teu aire sol o en companyia. Entre els nostres vehicles podrà trobar tant cotxes bàsics i econòmics de 4 places, com cotxes premium de les millors marques, així com furgonetes i vehicles de 7 i 9 places per viatjar en grup.

Tot això de la forma més ecològica, sostenible i responsable de viatjar, ja que tots els nostres vehicles disposen del distintiu energètic de Baixa emissió de CO2.

 

Tots els nostres vehicles es poden conduir amb el carnet de conduir per a cotxes, és a dir, el permís de conduir classe B. Disposem de furgonetes, camions i camionetes de lloguer a Barcelona Aeroport, Barcelona ciutat, Sabadell, Parets del Vallès, Sant Cugat del Vallès , ...

Aina Car li garanteix que tots els nostres vehicles disposen de la màxima qualitat i de les últimes novetats tècniques. En llogar un cotxe amb Aina Car li garantim un alt nivell de servei i de qualitat dels nostres vehicles.

Ens assegurem que els nostres clients estiguin satisfets amb tot el procés, com: contractació, pagaments, lliurament i devolució del vehicle, etc.

 

Pot reservar el seu cotxe o la monovolum amb el número de passatgers que necessiti durant el procés de reserva de la web o trucant directament al centre de reserves

 

Més Informació