L-V: 8h - 19 h Sab: 9h - 13h
937 273 907
658 962 613
Català Castellano

Lloguer de Furgonetes


Vehicles industrials

Aina Car li ofereix la possibilitat de llogar vehicles industrials per a transports, mudances o compra de mobles, disponibles per a particulars i empreses. La nostra àmplia varietat de vehicles li donen la possibilitat de triar el tipus i mida de la furgoneta o el camió que desitgi. 

La varietat de la nostra flota és significativa i disposem de camionetes i furgonetes de les marques Mercedes, Peugeot, Fiat, Opel i Volkswagen.

 

LLOGUER DE FURGONETES AMB UNA CAPACITAT DE 3m³

La nostra selecció de vehicles industrials amb una capacitat de 3m³ generalment inclou els models següents: Fiat Doblo, VW Caddy etc. La capacitat de càrrega és ideal per transportar tant petits com grans paquets.

LLOGUER DE FURGONETES AMB UNA CAPACITAT DE 5 / 6m³

La nostra selecció de vehicles industrials amb una capacitat de 3m³ generalment inclou els models següents: Fiat Doblo, VW Caddy etc. La capacitat de càrrega és ideal per transportar tant petits com grans paquets.

 


LLOGUER DE FURGONETES AMB UNA CAPACITAT DE 11 / 12m³

La nostra selecció de vehicles industrials amb una capacitat d'11 / 12m³ generalment inclou els models següents: Mercedes Sprinter, Fiat Ducato, Peugeot Boxer etc. La seva capacitat de càrrega pot transportar fàcilment el volum d'un pis de 20-30 m² en una mudança o de 60 caixes de cartró.

LLOGUER DE FURGONETES AMB UNA CAPACITAT DE 13 / 15M³

La nostra selecció de vehicles industrials amb un volum de 15m³ en general inclou els següents models: Mercedes Sprinter, Fiat Ducato etc. La capacitat de càrrega útil de 13/15 m³ pot transportar el contingut d'un pis de 2-3 habitacions o al voltant de 80 caixes de cartró.

En llogar un vehicle industrial amb Aina Car li garantim un alt nivell de servei i de qualitat dels nostres vehicles. Ens assegurem que els nostres clients estiguin satisfets amb tot el procés, com: contractació, pagaments, lliurament i devolució del vehicle, etc.

Pot reservar el seu cotxe o la monovolum amb el número de passatgers que necessiti durant el procés de reserva de la web o trucant directament al centre de reserves

 

Més Informació