L-V: 8h - 19 h Sab: 9h - 13h
937 273 907
658 962 613
Català Castellano

Lloguer de Camions

Vehicles industrials

Aina Car li ofereix la possibilitat de llogar vehicles industrials per a transports, mudances o compra de mobles, disponibles per a particulars i empreses. La nostra àmplia varietat de vehicles li donen la possibilitat de triar el tipus i mida de la furgoneta o el camió que desitgi. 

La varietat de la nostra flota és significativa i disposem de camionetes i furgonetes de les marques Mercedes, Peugeot, Fiat, Opel i Volkswagen.

 

LLOGUER DE CAMIONS CAIXA OBERTA

La nostra selecció de vehicles industrials amb una capacitat de càrrega lineal de 3,80m a 4,20m generalment inclou els models següents: Fiat Ducato, Mercedes Sprinter etc. La capacitat de càrrega és ideal per a transportar material obra, maquinària, peces de fins a 6 m llarg. També s'utilitzen com a camió per Rues de Carnaval, Reis, Desfilades, ...

LLOGUER DE CAMIONS CAIXA PAQUETERA AMB UNA CAPACITAT DE 18,50M³

Aquest vehicle industrial és ideal per a mudances amb una capacitat de 18,50m³ i generalment inclou els models següents: Fiat Ducato, Volkswagen Crafter, etc. La capacitat de càrrega permet transportar mobles, electrodomèstics, paqueteria en general, o al voltant de 100 caixes de cartró.

 

LLOGUER DE CAMIONS AMB PLATAFORMA AMB UNA CAPACITAT DE 18M³

Aquest vehicle industrial incorpora una plataforma elevadora de fins a 500 kg. És ideal per a trasllats amb embalums pesats amb una capacitat de 18,50m³ i generalment inclou els models següents: Fiat Ducato, Volkswagen Crafter, etc. La capacitat de càrrega permet transportar mobles massissos, maquinària pesada, impressores industrials, o al voltant de 100 caixes de cartró

LLOGUER DE CAMIONS CAIXA OBERTA amb VALLAR

Aquest vehicle industrial incorpora un Barrar central per transport de vidres, alumini,  Disposa de 2 mesures de càrrega lineal (3,80m a 4,20m) per adaptar-se a les necessitats del client i càrrega. Generalment inclou els models següents: Fiat Ducato, Mercedes esprintador etc. La instal·lació del barrar és ideal per als professionals de la fusteria d'alumini, cristalleries, barres de fins a 6 m llarg.

En llogar un vehicle industrial amb Aina Car li garantim un alt nivell de servei i de qualitat dels nostres vehicles. Ens assegurem que els nostres clients estiguin satisfets amb tot el procés, com: contractació, pagaments, lliurament i devolució del vehicle, etc.

Pot reservar el seu cotxe o la monovolum amb el número de passatgers que necessiti durant el procés de reserva de la web o trucant directament al centre de reserves

 

Més Informació